A szállító

Sokan kérdezték azt, hogy hogyan fér be egy Boeing 747-400-as a Maldív szigetekre. A reptér kicsi, szűk, de a a pálya elég hosszú ahhoz, hogy a gép biztonsággal megálljon és fel is szálljon. Minden leszállást egy gondos tervezés előz meg, eldöntendő azt, hogy a repülést egyáltalán végre lehet-e hajtani. Ha ez rendben van, akkor leszállás előtt még  egyszer átszámoljuk a levegőbe az aktuális időjárási helyzethez és terheléshez képest és döntünk. Az alábbi videoblogban választ kap mindenki erre a kérdésre.

A szaúdi király megbízásából rendszeresen szállítunk. Februárban éppen a magánkórházát és golfkocsiból átalakított mentőautócskákat szállítottuk Maléba. Sok képet ezekből az utakból nem tudok feltenni, mert utolér a szaúdi zászlóban levő kard és levágja valamelyik testrészemet, de majd lassan később elmesélem azt, hogy milyen megállpodást kötöttem a Király testőrségének  az emberével, aki a Király 8, (nagyjából 50 van neki) páncélozott Maybachját felügyelte a gépben.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ő nagyon szeretett volna beülni a pilótaülésbe, természetesen a földön. Mondtam neki, megbeszélhetjük, végül is a Király (embere) azt kér amit akar, de mivel a repülőn én vagyok a király, ezért én is fogok kérni egyet! Kértem.

 

Szüle Zsolt

One Reply to “A szállító”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: